Technológia

Technológiáink részletesen

Tekerj lejjebb és tekintse meg a legfejlettebb legpraktikusabb építési technológiákat
 • Tesla Tec Okos ház technológia

  Tesla Tec Okos ház technológia

  A ház WIFI rendszerén keresztül automatizáljuk a ház telejes funkcióját, mely magába foglalja a világítás, helységenként hőmérséklet szabályzást, biztonságtechnikát kamera rendszert .
 • Napelem technológia (Polikristályos)

  Napelem technológia (Polikristályos)

  Polikristályos napelem rendszert alkalmazunk, mely képes a borús téli hónapokban is energiát termelni.
 • TESLA Fűtéstechnológia

  TESLA Fűtéstechnológia

  Nikola Tesla sok nagyszerű találmányt hagyott ránk örökségül, melyek az utóbbi időben egyre több technikai újdonságban hasznosítanak. Most már nem csak a TESLA autóban, hanem a ház technológiában is egyre több szerepet kap. Így született meg a legmodernebb fűtési technológia.
 • Organikus növénytermesztés

  Organikus növénytermesztés

  A hidroponikus rendszerekben az optimális növekedés a mesterséges tápanyagok pontos mennyiségi meghatározásától függ. Automatikus inkubátorunk egy meghatározott képlet alapján gyűjti össze a növények növekedéséhez szükséges tápanyagokat, ami egyben konyhai dekoráció is!
 • Biztonsági rendszerek

  Biztonsági rendszerek

  A GSM riasztás IP kamerával kényelmes kép- és hangfelvétel. A beállítás során adatokat küld és ment. Távolról figyelheti a biztonsági IP-kamera képét mobiltelefonján vagy számítógépén. Természetesen vannak mozgásérzékelő riasztások és egyebek.

Reszletes informacios menu

Tesla Tec Okos ház technológia

    ENERGIAMEGTAKARÍTÁS

Technológia
Technológia

Napelem technológia (Polikristályos)

A téli napsütés órái sokkal kevesebbek, de a magas hőmérséklet nem befolyásolja annak teljesítményét. Végül is nyáron, 30-40 fokos magas hőmérsékleten a napelemek nagyon felmelegedhetnek, csökkentve teljesítményüket. Télen ez a probléma nem létezik, ezért jobban ki tudják használni ezt a kevés napfényt. Bár az ilyen típusú napelemek hatékonyan tudják felhasználni a felhős időben keletkező szétszórt fényt, vagyis mégis energiát termelnek.

Polikristályos napelem előnyei

Nem túl érzékeny a dőlésre és az irányra.
Több felhasználási lehetőséget biztosít.
Jelenleg a legnépszerűbb napelemes technológia.

TESLA Fűtéstechnológia

Az Internet népszerűsítésével mindezen tevékenységek távvezérlése vagy felügyelete szükségessé vált, és a modern zónavezérlés és fűtésszabályozás ehhez teljes mértékben igazodott. A rendszer összes fontos paramétere megjeleníthető az asztali számítógépek, laptopok, táblagépek és még az okostelefonok kijelzőjén is. Innen egy kattintással kapcsolhatja az épület felszerelését, vagy megnövelheti a szoba hőmérsékletét.

Mi kell még? Megkérdezhetjük. Ez a fejlődés nem állította meg a rendszer új kihívásait, még ha finomabbá és kényelmesebbé is válik, energiatakarékosabb irányítást is elér. A fentiek mellett a legújabb zónavezérlő és fűtési rendszer vezérlőegységeink hűtési és fűtési üzemmódokban is használhatók, és egyéb, gőz- és kondenzációs érzékelőkkel is rendelkeznek. Ezenkívül egyre több szépségápolási eszközt irányíthatnak. Ez biztosítja a rendszer hatékony működését is.

Technológia
Technológia

Organikus növénytermesztés a lakásban

A hidroponika növénytermesztési módszer, szerepe nem a talaj közvetítésével, hanem tápanyagok felhasználásával történik. A növény nem a talajban nő (vagyis nem a talajban), hanem tápoldatban vagy olyan anyagokban nő, amelyek rendszeresen beszivárognak tápoldattal, például perlit, kavics, agyaggolyó kőzetgyapotElőnyei

 • nem kell termőtalaj,
 • valamennyi, talajápolással kapcsolatos munka elmarad,
 • a talajból eredő kór- és kártétel elmarad,
 • az alkalmazott gyökérrögzítő közegek gyakorlatilag fertőzésmentesek,
 • könnyebben és olcsóbban biztosítható a gyökér és környezetének optimális hőmérséklete,
 • könnyebben biztosítható az optimális víz- és tápanyag-ellátottság a növény számára,
 • a víz- és tápanyag-adagolás jól automatizálható,
 • csökkenthető a szubjektív emberi tényező szerepe,
 • korábbi érés,
 • jobb minőség és nagyobb termésátlag érhető el,
 • az előállított termék káros anyagoktól mentes.

Biztonsági rendszerek

Az intelligens házrendszerek fontos alapterülete a biztonságtechnika, amelyben a kamerarendszerek ugyanolyan fontosak, mint a riasztórendszerek. Mára a térfigyelő kamerarendszerek olyan szintre fejlődtek, amelyet a lakossági szektor bármely résztvevője használhat. Alapvetően az IP-kamerák használatát javasoljuk az épületautomatizálási rendszerekhez. Az IP kamerák olyan digitális kamerák, amelyek az Internet Protocol (IP) protokollt használják adatátvitelre. A hagyományos biztonsági kamerákkal (CCTV) ellentétben az IP hálózathoz csatlakozva képesek kommunikálni a külvilággal. Bár építési költségeik valamivel magasabbak, mint a “hagyományos” épületek, például az AHD kamerák esetében, kérjük, vegye figyelembe, hogy ezek több lehetőséget kínálnak. Az IP kamerarendszer számára a rögzítendő képet alapvetően digitális formátumban kódolják, és a kialakított informatikai hálózat és az internet segítségével a világ bármely pontjára továbbíthatják.Ezért, ha az IP kamera képét integráljuk okosotthon rendszerünkbe, nincs szükség külön telefonos alkalmazás, számítógépes szoftver vagy weboldal megnyitására, mert képeik az okosotthon központi interfészén keresztül is láthatók. Ezen felül akár valós idejű képeket is nézhetünk videó streaming segítségével. Az IP kamerák köre nagyon széles, ezért a cső, a kupola, a kupola, a PT, a PTZ, a golyó és a rejtett típus használható beltéren és kültéren is. Ezenkívül az IP kamerák képminősége jobb. Analóg kamerák esetén a felbontás körülbelül 1 megapixelen áll meg, IP-kamerák esetén a felbontás akár 29 megapixel is lehet. A magasabb megapixeles érték nagyobb terület lefedettségét is biztosíthatja, és megkönnyítheti a későbbi visszakeresési eredményeket is.A csúcskategóriás IP-kamerarendszerek esetében egyes modellek alkalmasak kétirányú hangátvitelre és SD-kártya rögzítésére. Tápellátásuk általában PoE, ezért nincs szükségük CAT-kábelre a kommunikáció és az áramellátás ezen a kábelen keresztül történő megvalósításához. Ügyfeleink gyakran kérdezik, hogy a fényképezőgépet az automatizálási rendszer gyártója értékesíti-e, vagy ajánlott-e külső rendszert csatlakoztatni az intelligens otthoni rendszerhez. Úgy gondoljuk, hogy a második megoldás kényelmesebb, ezért az IP kamerarendszer felépítése önállóan valósul meg, így létrehozhatunk egy önálló működési képességekkel rendelkező rendszert, majd integrálhatjuk azt egy független intelligens ház rendszerébe.

Technológia