Balatonfüred családi ház bruttó 103 m2

Kedves Látogatóink!

Készítettünk egy új típusterv oldalt, melyet ajánlunk figyelmébe. Elérhető a  webcímen.
A jelen weboldalon folyamatos a karbantartás és az árak frissítése, a legnagyobb igyekezet ellenére is előfordul, hogy valami nem aktuális, ezért keresse kollégáinkat mindig a friss árak miatt.
Érdemes ellátogatnia a  weboldalunkra, ahol több ezer építéssel kapcsolatos cikkünk közül válogathat és a legfrissebb árainkat is megtekintheti. A jelen weboldalon található árak nem mindegyike van frissítve, de az új oldalon naprakész infót talál majd. Ha bármilyen kérdése van, kérjük írjon és kollégáink pár órán belül visszahívják önt. Kellemes időtöltést! Telefonszám: 0-1/ 506006, 06-20/44444-24, mail: 

 

A Balatonfüred családi ház típustervünk bruttó 103 m2 alapterületű modern minimalista jegyeket magán hordozó prémium családi ház. 

A Balatonfüred típustervünk nettó 83 m2-es hasznos alapterülettel rendelkezik és 22 m2-es a fedett terasz.

Tekintse meg videofelvételen a családi ház látványtervét:

 

Nézze meg a látványterveinket:

haz 5
haz 5
haz 5
haz 5
haz 5
haz 5

40 m2 alapterületű az amerikai konyhás nappali, mely kertkapcsolattal rendelkezik. A modern otthonba egy kis fürdőszoba és egy külön WC helyiség került betervezésre, valamint két kis tároló és egy háztartási helyiség is helyet kapott. Így a gépészeti berendezések, valamint a mosógép a lakótértől teljesen elválasztva található.

Az ár tartalmazza a tervezést, a fogadószintet és a teljes kulcsrakész kivitelezést.
Szerkezet megnevezése  és felszereltség:

ENERGIA   BESOROLÁS ;    

5% ÁFÁVAL 27% ÁFÁVAL
300 m2 nettó alapterületű 300 m2 feletti alapterület
  családi ház esetén vagy, ha nem családi ház az építmény
építtető:  magánszemély nem magánszemély
   

 

EnergyFriendHome Faszerkezetes Standard:  A
EnergyFriendHome Faszerkezetes Optimum:  A+
EnergyFriendHome Faszerkezetes Prémium:  A++
   
EnergyFriendHome Acélszerkezetes Optimum:  A++
EnergyFriendHome Acélszerkezetes Maximum:  A+++
EnergyFriendHome Acélszerkezetes Prémium:  A+++  
   
Téglaház Standard:  A
Téglaház Optimum:  A+
Téglaház Prémium:  A++
   
IsoShell Optimum:  A++
IsoShell Prémium:  A+++
       
Nyitott és fedett teraszok költsége:      
       
Az árak tartalmazzák az áfa összegét!
haz 5

Alkalmazott családi ház építés technológiák:

  • EnergyFriendHome acélszerkezetes készház
  • EnergyFriendHome favázas készház
  • Thermo-Burok építési rendszer
  • Thermo-Ring építési rendszer
  • Téglaházat cégünk igen ritkán kivitelez, mert hiszünk az innovációkban és inkább a gyorsabb, jobb hőszigetelésű épületekben hiszünk. 

A házépítés időtartama első sorban az alkalmazott technológiai eljárásoktól, másodsorban az időjárási körülményektől függ. Egy készház szerkezetkész építése 1-2 napot, míg egy félkész állapot 3-4 hetet vesz igénybe, de Thermo-Burok, vagy Thermo-Ring félkész családi házaink is 1 hónap alatt kivitelezhetőek.
A kulcsrakész családi ház építés a rendelkezésre álló gépész, festő, burkoló, villanyszerelő szakemberek leterheltségétől függ.
Nagypaneles készházaink 3-5 hónap alatt, míg egyéb technológiával készült házaink 5-8 hónap alatt készülnek el az időjárás és a szakemberek rendelkezésre állásától függően. 

A Kp Sales House Kft a kivitelező cégünk, mely az idén közel egymilliárd forint értékben kivitelezett családi házakat Magyarországon. Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy a Bisnode nemzetközi pénzügyi minősítő cég “AA” kategóriás cégként minősítette a vállalkozást, mely azt jelenti, hogy pénzügyileg stabil a vállalkozás és rendre megfizeti a beszállítóit, mely a mai világban ritkaság.
 
AKCIÓ!!!
Azon ügyfeleink számára, akik a tervezést követően építési szerződést kötnek cégünkkel a családi ház kivitelezésére, az alábbi szolgáltatásokat díjmentesen, ajándékként biztosítjuk: építésztervezés, 3D látványtervezés, villamos és víz gépésztervezés, statikai számítások, statikai tervezés, alapozási, vasalási rajzok, gyártmánytervezés, engedélyeztetési eljárás. Természetesen a hővisszanyerős szellőztető rendszer kiépítése továbbra is cégünk ajándéka, mely a szellőztetéskor energiát takarít meg és tiszta levegőt biztosít a lakói számára.

Minden családi házunk EnergyFriendHome Smarthome rendszerrel van ellátva. A Maximum kategóriájú házaink esetében az okosház rendszer csak a fűtésrendszert szabályozza távfelügyelhető módon minden egyes helyiség tekintetében külön-külön beállítási lehetőséggel. A Prémium családi házaink okosház rendszere a fűtésvezérlésen kívül a riasztórendszert, a mozgásérzékeléseket, ajtónyitásokat, világítási rendszereket, szellőztető berendezést, páraérzékelést, tűz- és füstjelzést is vezérelhetővé, szabályozhatóvá teszi okostelefonon vagy számítógép segítségével.

Bármelyik családi házunk megrendelhető nulla energiás, azaz rezsimentes kivitelben is. Nulla energiaigényű családi házaik napelem vagy szélerőmű segítségével megújuló természetes erőforrásból, illetve a kettő kombinálásával állítják elő az elektromos energiát.

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében “lakó- és nem lakó épület építése” területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.